Verwarmingsmonteur Den Haag

 • Bent u woonachtig in regio Den Haag en bent u op zoek naar een vertrouwd adres voor het repareren, onderhouden of installeren van uw verwarming? Dan bent u bij Verant aan het goede adres.

  Bij ons kunt u uitgaan van een snelle en goede service. Wij zijn snel ter plaatse in Den Haag om u van dienst te zijn.

  Reparatie of vervanging?

  Na zo’n 15 jaar wordt een CV-ketel vervangen. Hoe beter de CV onderhoud, hoe beter dit is voor de levensduur van de ketel.

  Bij een oude ketel kan het voordeliger zijn om deze te laten vervangen in plaats van een CV-reparatie uit te laten voeren. Reparatie kan dan juist meer geld kosten dan het installeren van een nieuwe.

  Wilt u advies over uw verwarming? Neem dan contact met ons op. Onze verwarmingsmonteur komt graag bij u langs om de situatie te bekijken en zo een deskundig advies te geven.

  Uw verwarming goed laten onderhouden

  Als u verzekerd wilt zijn van een goed werkende verwarming, dan raden we aan om uw CV-installatie regelmatig te laten onderhouden. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Met zo’n contract geniet u van vele voordelen.

  Een storing aan uw verwarming laten oplossen

  Een kapotte verwarming is erg vervelend. Vooral in de koude wintermaanden. Het is dan van belang dat dit snel opgelost wordt. Kijk allereerst naar de drukmeter bij de CV-ketel. Als deze lager is dan 1,5, dan zal deze bijgevuld moeten worden.

  Geeft de ketel nog steeds een storing? Neem dan contact met ons op om de storing te verhelpen. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Dus wilt u uw kapotte verwarming snel gemaakt hebben? Bel ons op 06-21866261 of 070-221014 en maak meteen een afspraak om het probleem te verhelpen.

 • Verwarmingsmonteur Den Haag