Tarieven

 • Uw CV ketel heeft regelmatig onderhoud nodig, dit verlengt de levensduur van de ketel en verzekert u ervan dat eventuele mankementen worden opgespoord zodat u niet onverwacht in de kou komt te zitten. Met een onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van service en onderhoud voor een vast bedrag per jaar, voor alle merken ketels.

  Sluit u bij ons een onderhoudscontract af? Dan ontvangt u ieder jaar schriftelijk een herinnering dat het tijd is om uw ketel te laten onderhouden. Wij nemen dan contact met u op om een geschikte datum te plannen. Rond diezelfde periode krijgt u een factuur toegestuurd voor de komende onderhoudsbeurt. Alleen de eerste onderhoudsbeurt binnen het contract dient gelijk na afloop bij onze monteur te worden betaald, contant of gemakkelijk per PIN. Ditzelfde geldt ook voor een eenmalige onderhoudsbeurt als u geen contract bij ons heeft afgesloten.

  U kunt ook kiezen voor een eenmalige onderhoudsbeurt: €65 (excl.materiaal en voorrijkosten).

  ONDERHOUD Onderhoudscontract A: €85 Onderhoudscontract B: €125
  SERVICE A: Jaarlijks onderhoud (excl. materiaal) B: Jaarlijks onderhoud (excl. materiaal)
  24-UURS SERVICE A: Recht op 24-uurs service B: Recht op 24-uurs service
  TOTAAL A: Voorrijkosten en arbeidsloon worden berekend B: Géén voorrijkosten en arbeidsloon
  VOORRIJKOSTEN A: *Voorrijkosten vanaf € 29.95 N.v.t
  ARBEIDSLOON A: **Arbeidsloon vanaf € 45 per uur N.v.t

  &nnbsnbsp;

  Heeft u vragen over onze onderhoudscontracten? Neem dan contact met ons op via 070-2210147. Om direct een afspraak te maken vult u ons contactformulier in, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om uw afspraak te bevestigen. U wordt dan automatisch opgenomen in ons systeem en ingepland voor het jaarlijkse onderhoud.*Prijzen onderhoudscontracten zijn per jaar excl. BTW.

 • foto’s