CV Onderhoud Den Haag

 • Verant is dé partij als u op zoek bent naar een deskundig en ervaren CV monteur in Den Haag en omgeving. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van CV onderhoud werkzaamheden.

  Regelmatig onderhoud is goed voor de conditie van uw CV-installatie

  Een CV-installatie die goed werkt draagt bij aan optimaal woonplezier. Het is daarom belangrijk dat uw CV-ketel goed wordt onderhouden. Een goed onderhouden ketel gaat over het algemeen gezien langer mee dan een ketel die niet goed wordt onderhouden.

  Een ketel die jaarlijks wordt onderhouden heeft minder last van een storing. Wordt uw ketel niet goed onderhouden, dan gaat het energieverbruik omhoog. Dit komt omdat de ketel sneller slijt en vervuild raakt. Bij oudere ketels loopt u bovendien kans op een koolmonoxide vergiftiging.

  Een goed onderhouden CV-ketel is dus een absolute aanrader. Het is veiliger, beter voor het milieu en uiteindelijk is het goedkoper.

  Waarom uw CV ketel laten onderhouden door Verant?

  U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten voor uw CV-ketel mits u woonachtig bent in Den Haag of in de omgeving van Den Haag. De voordelen van het laten onderhouden van uw CV-ketel door Verant:

  • Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u bereikbaar en beschikbaar
  • Uw storing wordt binnen 12 uur opgelost
  • U bespaart op het energieverbruik
  • De CV-ketel zal veel minder last hebben van een storing
  • De levensduur van uw CV-ketel wordt aanzienlijk verlengd
  • Een goed onderhouden CV-ketel draagt bij aan de veiligheid

  Als u geen onderhoudscontract heeft afgesloten, en u wilt de storing door ons laten oplossen, dan is dat geen enkel probleem.

  CV onderhoud door vakkundige monteurs

  Bent u woonachtig in Den Haag of in de omgeving van Den Haag en zoekt u een ervaren partij die uw CV onderhoud uit handen kan nemen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

  Wij zijn jarenlang een vertrouwd gezicht in Den Haag en omgeving en hebben jarenlange ervaring op het gebied van het onderhouden van CV-ketels.

  Bel ons op 06-21866261 of 070-221014, of stuur een e-mail naar info@verant.nl en maak meteen een afspraak.

 • CV Onderhoud Den Haag