CV Storing Den Haag

 • Heeft u last van een kapotte verwarming? Wordt uw douche niet meer warm of is de waterleiding bevroren. Grote kans dat u last heeft van een CV-storing.

  De monteurs van Verant zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week, in Den Haag, beschikbaar om storingen aan CV-installaties te verhelpen.

  Het verhelpen van een CV storing

  Het is belangrijk om uw CV ketel regelmatig te laten onderhouden. Als u uw ketel jaarlijks na laat kijken door een professionele CV monteur, voorkomt u storingen. Is er een bepaald gedeelte binnen uw ketel kapot, dan kan de monteur dit onderdeel direct vervangen.

  Natuurlijk kan het gebeuren dat u – ondanks de regelmatige controle aan uw CV ketel – te maken krijgt met een storing in uw ketel. Of in de minst gunstige situatie, dat de CV ketel kapot is. Kans op een storing of een kapotte ketel is het grootste bij ketels die ouder zijn dan 10 jaar.

  Onze CV monteur is werkzaam in Den Haag en omgeving. Hij kan – bij een storing – eenvoudig een kapot onderdeel vervangen. Ons advies is om niet zelf te gaan proberen om het probleem te verhelpen. In sommige gevallen wordt het probleem hierdoor alleen maar groter.

  CV storing laten oplossen door gecertificeerde vakmensen?

  Helpt bovenstaande niet om de storing op te lossen? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak om de storing te verhelpen. Als u uw storing bij ons meldt, geef dan de storingscode aan ons door (indien aanwezig).

  De CV monteurs van Verant zijn absolute vakmensen. Ze zijn stuk voor stuk gecertificeerd. U bent er dan ook van verzekerd dat de storing op een professionele manier wordt opgelost.

  Woont u in Den Haag of in de omgeving van Den Haag en zoekt u een gekwalificeerde CV monteur? Bel ons op 06-21866261 of 070-221014, of stuur een e-mail naar info@verant.nl en maak meteen een afspraak.

 • CV Storing Den Haag