Loodgieter Den Haag

 • Behalve het uitvoeren van diverse werkzaamheden aan uw CV-installatie kunt u bij ons ook terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden. Als loodgieter zijn we actief in onder andere Den Haag en een grote omgeving rond Den Haag.

  Verant is specialist in het uitvoeren van diverse werkzaamheden, zoals het aanleggen van waterleidingen, het aansluiten van een bad, sanitair en keuken op de verschillende leidingen. Ook problemen met de af- en toevoer van het water, gasleidingen of boiler lossen wij op een vakkundige manier op.

  Ervaren loodgieters in Den Haag

  Heeft u last van lekkage? Is er een leiding verstopt? Of heeft u andere problemen? Neem direct contact met ons op via 06-21866261 of 070-221014, of stuur een e-mail naar info@verant.nl en maak meteen een afspraak.

  Verant heeft alleen ervaren en gediplomeerde vakmensen in dienst. Wij hebben de beschikking over bedrijfsauto’s die voorzien zijn van alle benodigde materialen en gereedschappen. Wij kunnen u hierdoor op een professionele manier van dienst zijn om uw problemen te verhelpen.

  Professionele loodgieters inschakelen?

  Bij Verant staat kwaliteit voorop. Voor vrijwel alle loodgietersklussen bent u bij ons aan het juiste adres. Dus zoekt u een professionele loodgieter in regio Den Haag, dan kunnen wij u helpen. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een grote verbouwing. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

  Met spoed een loodgieter nodig?

  Heeft u met spoed een loodgieter in regio Den Haag nodig? Bel ons dan direct op 06-21866261 of 070-221014. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en staan voor u klaar om diverse loodgieterswerkzaamheden uit te voeren.

 • Loodgieter Den Haag